OPĚT PRODÁVÁME UHLÍ, NEVÁHEJTE A OBJEDNÁVEJTE

GARANTUJEME KVALITU

 

 

Prodej uhlí Bruntál se snaži svým zákazníkům vyjít ce nejvíce vstříc. Uhelné sklady - uhlí Bruntál a Břidličná nebo také prodej-uhli.com nabízí již dlouhou dobu kvalitní uhlí, koks a brikety. Pouze Bílinské a Sibiřské doly jsou našimi dodavateli a to je prostě na kvalitě znát. Méně popela, větší výhřevnost - to je oč tu běží!

Řadu let si stojíme za kvalitním zbožím a z referencí našich zákazníků víme, že jsou spokojeni s přístupem a právě zmiňovanou kvalitou od prodej-uhlí.com. Mezi stálými zákazníky je všeobecně znám fakt o cenách kvalitnějšího zboží s vyšší výhřevností. Vyšší cena našeho zboží tedy vypovídá o dodávané kvalitě černého a hnědého uhlí, koksu či briket z uhelných skladů - uhlí Bruntál a Břidličná. 

Stojíme si vždy za nabízeným zbožím. Pokud je v popisu našeho zboží "uhlí z Bíliny", uhlí je opravdu dodáváno z bílinských dolů. To znamená, že pokud v popisu garantujeme dodavatele z Bíliny nebo Sibiře, náš zákazník vždy dostane zboží z této oblasti.

Každému zákazníkovi, který učiní objednávku na Prodej-uhlí.com vždy voláme. Upřednostňujeme telefonický kontakt pro potvrzení pravosti údajů a objednaného množství. 

Na základě informací od našich vracejících se zákazníků víme, že někteří prodejci sice garantují dodavatele, ovšem zboží k zákazníkovi přijede v otřesné kvalitě, plné prachu a s nízkou výhřevností. V konečném důsledku sice zákazníci zaplatí méně za 1 metrický cent, ovšem téměř polovinu zakoupeného tuhého paliva vynesou ve formě popela. Toto šetření tedy vyšlo téměř "na prázdno", právě z důvodu nekalého informování zákazníků o kvalitě zboží ve snaze vnutit zákazníkům jiné, než slibované zboží. 

Uhelné sklady uhlí Bruntál a Břidličná ručí za to, že hnědé uhlí a brikety jsou naskladněny pod střechou. Někteří prodejci mají sice uhlí pod plachtami, ovšem i tak nemohou zaručit průnik vody po zemi do skladované hromady. U tohoto typu skladování tito prodejci nemohou ručit za to, že obsah vody bude dle norem. 

Uhelné sklady uhlí Bruntál a Břidličná ručí také za to, že uhlí není dlouhodobě na hromadách, takže nehrozí rozpad na prach. 

P9040012